Rólunk

1986-óta működő asztalos vállalkozásunkban, 20 éven keresztül Édesapám “védőszárnyai alatt”, aktívan dolgozhattam és tapasztalatot szerezhettem a hagyományos épület és bútorasztalos szakma gyakorlása során. Nyugdíjba vonulását követően átvettem a cég vezetését, majd 2012-től, gépparkunk folyamatos korszerűsítésével és bővítésével egy időben, valamint a legújabb asztalosipari és felületkezelési technológiák elsajátításával, az egyedi, lakossági megrendelések mellett, már vállalkozások és közületek nagyobb volumenű, széria megrendeléseit is teljesíteni tudjuk.

Minőségi fa alapanyagból készítünk nyílászárókat, konyhabútorokat, kisbútorokat, beépített szekrényeket, de elfogadva a jelen kor igényeit, magas minőségű, korszerű alapanyagokból készülő, letisztult stílusú, egyedi tervezésű bútorok készítését és beépítését is vállaljuk.

Minőség és pontosság az alapvető hitvallásunk, ezért az általunk gyártott termékek minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból, minőségi kiegészítőkkel készülnek, a gyártás során külön figyelmet fordítunk a kifogástalan kivitelre.

Legfőbb törekvésünk, a letisztult stílusok, a legújabb technológiák használata mellett, a hagyományos értékek, a klasszikus asztalosság megőrzése és együtt alkalmazása, Megrendelőink maradéktalan elégedettsége érdekében.

Köszönöm szíves érdeklődését!

Kérem, tekintse meg Galériánkat!

Nagy Ferenc
Tulajdonos


Isawood Asztalosipari Kft.

Tel.: H-P munkaidőben (8-16-ig):
+36 20 254 9070

E-mail:
info@isawood.hu

Keresés